karşılaşmanın bir kabus olacağı dünya kurguları

imschrolled
bilindik kelimesiyle distopya. istenilmeyen alem ya da dünya gibi bir şey. tabi günümüzde de çok ağır sıkıntılar yaşanıyor, biz de kıyısından köşesinden denk geliyoruz. ama insan hayalinde daha vahim ve korkutucu senaryolar ortaya çıkabiliyor.

benim aklıma ilk gelen, farklılıkların tamamen 0 olması. düşünsenize, müzik tek bir notadan oluşuyor. insanlar tek tip giyinip, cinsiyet gözetmeksizin aynı saç görünümünde. hatta siyah beyaz harici renkler de yok. ve sadece her şey kareden ibaret. üçgen veya daire yok mesela. hatta dil dediğimiz şey bile tek bir kelime. tek bir sözcük. insanlar tek bir şehirde yaşıyorlar. şehirde neredeyse arıların petekleri gibi, hiçbir mimari dokunuş yok. tamamen modernist hatta sadece işlevsel. nasıl yaşanır ki böyle bir dünyada. şu an yaşadığımız dünyanın %90'nını almak gibi bir şey. ve önem açısından %100'ü belkide.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches