kemal kurkut

gewende
polis tarafından öldürülen bir üniversite genci. valiliğin çantasında bomba var dediği oysa şiir kitabı çıkan, vurulduğunda yarı çıplak olan resimlerden sonra valiliğin açıklamasını geri çekip olayı araştıracağız dediği öldürülen gençtir.

elinde bir bıçak ve bir su şişesi vardır. bıçağı aldığı kasap ve görgü tanığı şoförün beyanatından öce polislerle tartıştığı hakarete uğradığı için kasaptan bıçak aldığı tekrar geldiğinde polislerin çantasını aradığı sonra üstünü çıkarttığı atletini de çıkar dediklerinde yeniden tartışıp sinir krizi geçirerek koştuğu polislerin ise bir kaç metre mesafeden öldürdüğü gençtir.polis amiri ise 'indirin silahlarınızı ateş etmeyin biber gazınız yok mu' diye bağırmıştır.

ve cenazesinde suları kesilmiş cenaze aracı verilmemiştir.

hadi şimdi tekrar kapatın gözlerinizi yüzünüzü çevirin dönün diğer tarafa altı üstü bir genç öldürüldü yine polis tarafından.

http://siyasihaber3.org/diyarbakir-newrozunda-oldurulen-genc-guzel-sanatlar-fakultesi-ogrencisi-kemal-kurkutmus

cayisallama
ölümü hakkında fikir yürütmekte zorlandığım genç.

elinde neden ekmek bıçağı vardı? polisle uzun süre neyi tartıştı? neden üstü çıplaktı? "üzerimde bomba var" diye bağırdı mı? bağırdıysa amacı neydi? neden kaçmaya başladı? kaçınca neden bacağından değil de sırtından vuruldu? ölmeden önce neler söyledi acaba?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches