ak gezenler ve türkiye insanı

gewende
gerçekten ibretlik bir videodur. sorun şuradaki izlemiyorsundur bilmeyebilirsin bu çok normal ama sıkıntı şu ki bilmeden fikir ve yargıda bulunulmaya çalışılıyor. kendilerince bir teori oluşturup siyaset kasmaları ise işin trajikomik yanı.

edit: sanırım bir kısım olayı anlamamış yada anlamak işine gelmemiş. burada konu bilip bilmemeleri değil. bilmedikleri halde yorum yapmaya çalışmaları, bilmiyorum gibi basit bir kelimeyi kullanmak yerine türlü türlü teoriler üretmeleri, ve bir hece çağrışımında tüm siyasi birikimlerini ortaya dökmeleri. trajikomik olan budur. hele ki önümüzdeki referandumu düşününce bu durum baya bir trajikomik.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaları.

ccc
İnsanların bilmedikleriyle dalga geçen sokak röportajlarından biri.

Bi gün fena sopa yiyecekler de dur bakalım.
abuzeroklava

Kusura bakmayında hileli bir soru ve herkes game of thrones'u bilmek zorunda değil. Size bir soru o zaman meymun ve mureh Anıtkabir'i yıkmak istediğini açıkladı desem Atatürk'ü seven kesimin cevabı ne olurdu?
-tabiki de bu video'da izlediğimiz gibi.
Genellikle yaşlı ve john snow'u bilemicek tipteki insanlara sorulmuş ve bu montajlamaylada alaya alınacak insanlar konulmuş.

rezillik. Mizah kabiliyeti sıfır resmen.
bobiler
insanların bilmedikleri değil, sokağa çıktığınızda genel olarak düzen bu şekilde.

cesaretlerine de hayranım. Bi gelsinler görürler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches