vergi müfettiş yardımcılığı

smmmsozluk
Eski hesap uzmanlar ve maliye müfettişlerinin bu günkü adı.

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığımızda çalıştırılmak üzere 300 vergi müfettiş yardımcısı alımı için sınav açıyoruz.

3-4 Haziran'da yapılacak sınava 1.500 kişi çağıracağız. Sınava, 2015 ve 2016 KPSS sınavlarından yeterli puan alanlar başvurabilecek.

Başvurular 24 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Sınava girecek gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.

Demiş naci ağbal Twitter hesabında.
aseliim
kpss de yeterli puanı almakla başlayan ve ardından yazılı sınavı mülakat ile taçlandırıp tam müfettiş oldum diye sevinirken üç yıl içinde iki yazılı bir sözlü sınava daha hazırlanmanın yanında bunlardan kalıp normal memur olma stresini iliklerine kadar hissettiren kariyer meslek..
gruda
sorsan ağlayıp duruyorlar. Yok sınavı geçtik daha nedir bu sınavlar, bu mülakatlar diye.

Yakın bir tanıdığımdan biliyorum maaşı 4.000 üstü, prestij desen çoğu meleğe göre bin basar, ilerde yeminli mali müşavir olabiliyorlar, istifa ettikten sonra büyük şirketlerde üst düzey yönetici olarak giriyorlar ve bi ton artı şey.

Eğitim zormuş. Lan şimdi öğrenmesen ne zaman öğreneceksin. Üniversitede aldığın eğitimle bu aynı mı? Üniversitede eğitimden ne kadı ki.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches