bugünkü cuma hutbesi

aberi
Hz. Peygamber ve güven toplumu

Peygamberimiz (s.a.s), bir gün Beytullah'ın
yanındaki Safâ tepesinden Mekke ahalisine şöyle seslendi: “ 'Şu vadinin arkasında size saldırmak üzere bekleyen bir ordu var.' desem bana inanır mısınız?” Mekkeliler hep bir ağızdan, “Evet, inanırız. Zira sen emin bir kişisin. Güvenilir birisin. Doğruluk ve sadakat timsalisin. Biz senin yalan söylediğini hiç işitmedik.” diyerek karşılık verdiler. Bunun üzerine Rahmet Elçisi, “Ben sizi elîm bir azaba karşı uyarıyorum.”1 dedi. Ve Mekkeliler nezdinde bütün insanlığı Allah'a imana çağırdı. İman ile eman bulmaya, yani her türlü korku ve endişeden güvende olmaya davet etti.


tıklayınız
axit
Filistin'deki camilerden birinde imam, "Minber sadece din adamları için sınırlı değil, bilgili her insan içindir" diyerek cuma hutbesini vermesi için doktoru davet etmiş.

Doktor da koronavirüs önlemlerini nasıl alabileceklerini cemaate anlatmış.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches