yurt dışındaki türk okulları

abuzeroklava
Afganistan'da MEB görevi yapan bir öğretmenin gözlemi:
"Afgan Türk okullarının(FETÖ) Turkiyeye devrini engellemek için Afganistan genelinde imza kampanyası yapılıyor. Imza toplayanlar " Turkiyeye ve Recep Tayyip Erdoğana destek icin imza kampanyasi" diyerek binlerce dost Afganı kandırıyorlar. Gölgemiz bile kullanılıyor."
Bu bilgi, bana İngilizlerin Çanakkale Savaşı'nda, Halifeyi Almanlardan kurtarmak için ordu kuruyoruz diyerek Hindistan'da topladığı Müslüman askerleri hatırlattı.
Şu farkla ki, gavur artık kendi uğraşmıyor. Dünyanın her yerinde Fetö, Bakoharam, Işid vb. Müslüman görünümlü örgütleri kullanıyor. Ülkesine göre...
gewende
ben biliyorum bu okulları hani şu zamanında her türlü desteğin verildiği ve her türlü
usulsüzlük için önü açılan okullar değil mi bunlar?

birde şey vardı bu okulların düzenlediği türkçe olimpiyatları hani tüm devlet erkanı topluca katılır birilerine selam yollardı. o okullar değil mi bunlar yaw..
axit
Türkiye ile bulunduğu ülke arasında ticaretin yapıldığı merkezlerdir. Bu okulların asıl kuruluş sebebi bu tam olarak.

Yoksa türkçeydi din imandı görünüşteki sebep.

Bu gün kime çalışıyorlar orası gayet açık tabi.
spazmoldum
kimi arkadaşların, fetö - ak parti ilişkisinde yanlış mantık yürüttüklerine dair şunu söylemek isterim: 20 yıllık eşin seni aldattığında da ayrılmayacaksın yani .. öyle ya, o kadar geçmişiniz var ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches