sevilay tuncer uludağ

bobiler
AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi

AKP'nin çeşitli kademelerinde görev alan Uludağ, Şubat 2015'te AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi oldu. Uludağ'ın isminin geçtiği iki önemli şirket var.

Birisi eşi Erhan Uludağ'la birlikte kurduğu Taksim Yapı Ltd. Şti. Hisselerini eşi Erhan Uludağ'a devrediyor, 2013'ten bu yana bu şirketin tek ortağı eşi. Diğer şirket ise ES Yapı Ltd. Şti. Bu şirkette ise tam tersi oluyor. Bu kez tüm hisseler Sevilay Tuncer Uludağ'a devrediliyor. Sevilay Tuncer Uludağ, 2016 başından bu yana şirketin tek ortağı. Şirketlerin ortak yanı ise aynı binada birisinin 10 numarada, diğeri 12 numarada faaliyet göstermesi ve telefonlarının bile aynı numara olması. Ancak şirketin birisi Sevilay Tuncer Uludağ'a diğeri eşi Tuncer Uludağ'a ait.

Bu iki şirket yine son 5 yıl içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan, İstanbul İl Özel İdaresi'nden, İstanbul Valiliği'nden, İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden, AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu, Fatih, Eyüp belediyelerinden toplam 50 milyon TL'lik kamu ihaleleri almış. İki aile şirketinden ES Yapı 7 ihalede 17 milyon TL, Taksim Yapı 31 ihalede 33 milyon TL kazandı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches