cemaleddin aykan

bobiler
İstanbul İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi

Trabzon Milletvekili Asım Aykan'ın oğlu olan Cemaleddin Aykan da yine Şubat 2015'te Selim Temurci'nin ekibinde yer alarak AKP İstanbul İl Yedek Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Asım Aykan'ın ve oğlu Cemaleddin Aykan'ın 1 Temmuz 2008'de büyük hissedar olarak Zaman ve Mekan Yapı İnşaat Emlak Ltd. Şti'yi kuruyor. Bu şirket son 5 yıl içerinde AKP'li belediyeler, kamu kuruluşlarından tam 26 milyon TL'lik ihaleler aldı. Şirketin özellikle AKP'li Güngören Belediyesi'nden aldığı yüklü ihaleler dikkat çekiyor. Güngören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün açtığı 11 ihaleyi de alan şirket diğer AKP'li belediyeler Başakşehir ve Bahçelievler'den de ihaleler almış. TOKİ'den, İstanbul İSTON'dan, İstanbul İl Özel İdaresi'nden de ihaleler alan aile şirketi son 5 yılda 16 ihalede toplam 26 milyon 400 bin TL kazandı.

Aile şirketi belediye ve kamu kuruluşlarından yol yapımı, yol bakım onarımı, bina ve mabed bakım onarımı, altyapı ve prestij yol düzenleme, park yapımı, su deposu, okul inşaatı gibi ihaleleri aldı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches