logo muhasebe programı

gercektosunpasa
5 Sene önce Logo yazılım hissesi alanın parası 30 kat değerlendi.
5 Sene önce Türk Hava Yolları hissesi alanın parası sadece 2 kat değerlendi.

THY Türkiye'nin dünyadaki en büyük markası
Logo, 1984 yılında Tuğrul Tekbulut'un kurduğu Muhasebe Programı şirketi, eminim bir çok arkadaşım ilk defa duyuyordur adını.

Şimdi bu milletin kısıtlı imkanları ile öncelikli olarak;
uçaklar alıp, havaalanları mı yapmalıyız?
yoksa yazılım teknolojilerine mi yatırım yapmalıyız?

Ek Bilgi:
Logo yazılım şirket değeri: 1.5 Milyar
THY Şirket değeri: 7.5 Milyar TL

Logo Sermayesi: 25 Milyon TL
THY Sermayesi: 875 Milyon TL

Logo %100 Türk mühendislerin emeğini ürün yapıp satıyor. Hiç bir dış kaynak kullanımı yok. Hiç bir krizden etkilenmeyen bir sermayesi var. İnsan olduğu müddet sistem yürür.

THY, Amerikanın uçağını, Rusların yakıtını kullanarak, bir transfer hizmeti yapıyor, ikramlarımız, hosteslerimiz ve pilotların bir kısmı yerli sadece. Amerika uçak vermediğinde, Ruslar yakıt vermediğinde Proje ölüyor.
frenchboy
son zamanlarda ürün merkezli yönetim, küreselleşme eşliğinde konumunu müşteri merkezli bir yönetime bırakmıştır. ayrı olarak bilhassa imalat maliyetlerinin yükselmesi şirketleri daha fazla bireysel satışa yöneltmiş ve pazarlama kanallarının defa daha etkin olarak uygulanması gerekliliği meydana çıkmıştır. yönetimin firmanın gidişatını izleyebilmesi, uygulanan sorunları görebilmesi ve bundan dolayı etkin bir crm çalışması yapılması için kesinlikle müşteri merkezli bir yönetim felsefesi benimsemesi gerekir. crm bir yöntemler bütünü olsa da bu yöntemler içerisinde en devasa hissesi ise crm yazılımları aldığından, çoğunlukla crm denilince de crm yazılımları kastedilir.
http://www.resetbilisim.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches