islam ordusu

elfirâşetüzzerka
Suudi Arabistan, teröre karşı savaşmak için Türkiye, Katar, Filistin, Mısır, Pakistan, Malezya, Bangladeş, Tunus, Ürdün ve Fas'ın da dahil olduğu yeni bir askeri koalisyonun kurulduğunu açıkladı. 34 islam ülkesinin bir araya gelmesiyle kurulan 'Teröre karşı İslam İttifakı' adlı koalisyonda 3.363.574 asker ile 19.471 tank yer alacak.
Koalisyonda Sünni ülkelerin ağırlığı dikkat çekerken IŞİD'in büyük topraklar ele geçirdiği Irak ve Suriye dahil değil. Suudi Arabistan'ın bölgedeki en büyük rakibi Şii İran da koalisyonda yok. Terörle mücadele kapsamında Irak, Suriye, Libya, Mısır ve Afganistan'da düzenlenecek operasyonlar, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da kurulacak merkezden yönetilecek.
(alıntı)
2 sene öncesinin haberi aslında, başlık açılmamış olması hayret verici




neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches