selçuk aydemir

cayisallama
ramazan güzeldir gibi güzel bir yapıtı olan senarist.

Burak aksak'ın ağzından özgeçmişini yazmam gerekirse;

1982 yılında istanbulda doğmuştur.
Çocukluk yıllarına yetişemesem de bir kaç yıl sonra yakaladım kendisini. Bu gün filmler çeken, kitaplar yazan, cemiyet içerisinde kendine yer etmiş bir insan olabilir. Ancak kurban bayramlarında hayvanın üstüne çullanmışlığı, kuzeni (ben oluyorum o) ile beraber başlı kıçlı yatmışlığı, hatta ''Kick Boks '' yapacam ben diye gaza gelerek duvarlara kaval kemiğiyle tekme atmışlığı bile vardır.
Henüz İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü öğrencisiyken kısa filmler çekmeye başlamıştır. Sağda solda yazdığının aksine ilk kısa filmi ''Ayrılık'' değildir. ''HAyal Hırsızları'' ve ''Gövde Gösterisi'' adına başarısız girişimleri de vardır. (CD leri elimde mevcuttur. )

İlk televizyon filmi ''Kurban'' ilk dizisi ''Ramazan güzeldir'' ilk uzun metraj filmi ''çalgı çengi'' ilk kitabı ''Mahalleden Arkadaşlar'' ve sevdiği ilk kızın ismi ebru'dur. Çocukluk aşkı var mıydı pek bilemiyorum. O zamanlar pek böyle şeyler konuşmazdı. Ki ben onun birini sevebileceğine bile ihtimal vermiyordum. Birinin geçmişini öyle üç beş satır okuyarak bilemez insan. Kendi geçmişini bile yazmak zor gelir hatta. o yüzden senin öz geçmişini ben yazıyorum kuzen. Benimkini de sen yazarsın artık. Ki buda öz geçmiş sayılır bi yerde. Bizim geçmişimiz bir zaten geleceğimiz bir olsun.

(bkz: Burak aksak)

Not: yazarımız yeni baba olduğundan dolayı özgeçmişi tarafımdan yazılmıştır. Sevgili bahar ilerde bu sözlüğe yolun düştüğü zaman (bu kitabı okuduğun zaman) bil ki baban seni çok seviyor. Geceleri kendisi uyuyamadığından dolayı üç satırlık öz geçmiş yazamaycak kadar ilgilendi seninle. ''Kız çocuğu vefalı olur'' düşüncesiyle geleceğe yatırım yaptı bir nevi. onun bu emeklerini karşılıksız bırakma.
Yaşlandığı zaman leğende yıkanmak onunda hakkı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches