nur serter

abuzeroklava
Fatma Nur Serter, Türk ekonomi akademisyeni ve siyasetçi.

Rastgele karşıma çıktı. 28 Şubat darbesinin yırtıcı panteri, darbenin üniversite ayağını yönetenlerden Nur Serter hakkında düşünür, nedir bu hırs? diye merak ederdim. Yahu meğer kadının babası gedikli darbeci imiş.
Babası Emin Aytekin, 27 Mayıs 1960 darbesini yapan cuntanın mensubu... Milli Birlik Komitesi üyesi... Menderes'i idam ettirenlerden... Sonrasında 20 seneye yakın "tabii senatör"lük yapmış. Yani seçime girmeden sürekli milletvekili... Oh ne ala değil mi?
Nur Serter de çocukluğunda babasıyla iyi bir arkadaş olmuş. Babası hatıralarını kitaplaştırırken onları hayranlıkla okumuş, dinlemiş vs. Yani çocukluğu rezil bir darbecinin hatıralarını dinleyerek geçmiş. Üstelik bu kişi de babası... Kızlar babalarına çok bağlıdır derler. Nur Seter'in mevzusu tam da o... Bütün çocukluk hayali, bir darbeyi yönetebilmek!
Darbe manyaklığı buradan geliyor. Eskilerin güzel bir sözü var: Batılı tasvir safi zihinleri ifsat eder! Çok doğru söz. İfsat etmiş netekim. İzlemenizi öneririm.
haber türk video

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches