fraport'un yunanistan'ın 14 havaalanını alması

abuzeroklava
Buna el koyma denir.. zerre farkı yok, Gezi, 17-25 yahut 15 Temmuz başarılı olsaydı, bir süre sonra aynısını bize de yapacaklardı...

haber:
Bugün Alman şirketi Fraport Greece, Yunanistan Devlet Mülkünü Değerlendirme Dairesi'ne vereceği bir kereye mahsus miktarın 1,2 milyar avroluk miktarını ödeyerek Yunanistan'ın 14 havaalanını 40 yıl için devralıyor.
Yunanistan borçları yüzünden tüm varlıklarını ve iradesini Alman'lara teslim ediyor.
Fraport'un eline geçecek olan 3'ü Selanik, Kavala, Aktio, diğer 11'i Hania, Korfu, Kefalonia, Kos, Mikonos, Midilli, Rodos, Samos, Santorini, Skiathos ve Zakinthos adalarına ait toplam 14 havaalanlarına, yazdan sonra Intrakat şirketi tarafından etraflı bir restorasyon yapılacağı açıklandı.
İlk 48 ay içinde Fraport Greece 400 milyon avroluk bir yatırım yapacak. Fraport denetimindeki ilk uçuş 00:20'de Atina-Santorini seferi oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches