tüsiad

bobiler
referandum sonucunu beklemeden açıklama yapmışlar.

Ülkemiz, Anayasada değişiklikler içeren kanun teklifinin halkoylamasını geride bıraktı. Tarihsel önemde küresel değişimlerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Referandum sonucu hangi yönde olursa olsun, şimdi daha güçlü Türkiye için toplumsal dayanışma içerisinde olmanın ve vakit kaybetmeden geleceğe bakmanın zamanıdır.

Türkiye'nin yapısal sorunları, dün olduğu gibi bugün de varlıklarını sürdürmektedir. Bu sorunları çözmek, milli menfaatlerimiz doğrultusunda küresel ölçekte rekabetçi Türkiye'ye giden yolun anahtarıdır. Şimdi Türkiye için toplumsal özgürlük, çoğulculuk ve dayanışma içinde ilerleme zamanıdır. Ülkemizin önünde, devletimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ve hükümetimizin odaklanmasını önerdiğimiz ve kararlılıkla destek olacağımız somut bir reform gündemi bulunmaktadır. Önerilerimizi üç başlık altında özetliyoruz:

tı tık
abuzeroklava
Türkiye'de demokratikleşme, Kürt meselesi, Eğitim vs. her konuda görüş beyan eder, rapor hazırlar, gazete ilanları verir... Ancak 15 Temmuz konusunda tısss... Yıldönümünde ne bir ilan, ne bir afiş, ne bir açıklama!
Ne oluyor birader, Fetoş hepinizi mi kasetledi? Mustafa Koç'un Pensilvanya'daki çiftlikte gece yatmak için Fetoş'tan izin istediğini biliyoruz da... Diğerlerinden pek haberimiz yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches