18 nisan 2017 tunceli uçak kazası

cayisallama
oy.
İnşaallah burunları kanamadan kurtulurlar. İnşallah.

Tunceli Valiliğinden, "Pülümür'den havalanan Sikorsky tipi polis helikopterinden kalkıştan yaklaşık 10 dakika sonra sinyal alımının kesildiği, 12 kişi bulunan helikopterin düştüğünün değerlendirildiği" bildirildi.

Tunceli'de bir polis helikopteri ile irtibatın kesildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün saat 11.40 sularında Pülümür ilçesinden havalanan "Sikorsky" tipi polis helikopterinden kalkışından yaklaşık 10 dakika sonra sinyal alımının kesildiği belirtildi.

Açıklamada, helikopterin olumsuz hava koşullarından dolayı düştüğünün değerlendirildiği ifade edilerek, şu bilgiler aktarıldı:

"Söz konusu helikopterde 7 polis memuru, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmiştir. Gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir."

Bozdağ bilgi aldı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, telefonda görüştüğü Tunceli Valisi Osman Kaymak'tan olaya ilişkin bilgi aldı.

bobiler
insanın aklına kötü şeyler geliyor. İnşallah sağ salim kurtarılırlar.

Helikopterin Diyarbakır merkezli Havacılık Şube Müdürlüğü´ne bağlı olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde Diyarbakır´dan kalkan helikopterin önce Tunceli´ye gittiği bildirildi. Tunceli´den kalkan helikopterde 1 hakim, 7 polis özel harekat timi, 1 astsubay ve 3 pilot bulunuyordu. Helikopter, referandumda görev yapan hakim ve polisleri görev noktalarına bırakmak üzere havalanmıştı.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-tuncelide-helikopter-dustu-1801991/

ccc
Olumsuz hava şartları vardı da niye havalandı bu helikopter.
Umarım sadece iletişim kesiktir.
aberi
AFAD'ın açıklamasına göre 43 dağcı bölgeye gönderilmiş.

Bölgede ayrıca Malatya'dan kalkan 2 Sikorsky S-70 arama kurtarma helikopteri de arama-kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

bir şey olmadan kurtarılcaklar inşallah.
angarali
sağ salim ailelerine kavuşacaklardır. Bunu istiyoruz bunu bekliyoruz.
dualarımız askerimiz, hakimimiz, pilotumuzla.
elit
Tunceli'den kalktıktan sonra Pülümür ve Ovacılık'ta 16 Nisan referandumunda görev yapan hakim ve özel harekat timini taşıyan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle telsiz teması Ovacık İlçesi'ne bağlı Çambulak kırsalı yakınlarında saat 11.30'da kesildi. Düştüğü belirtilen helikopter için haber alınır alınmaz arama çalışmaları başlatıldı. Helikopterin düştüğü bölgenin belirlenmesi ardından 17.00 sıralarında ekipler enkaza ulaştı ve helikopterdeki 12 kişinin de şehit olduğunu bilgisi verildi. Helikopterde 7 polis, bir hakim, bir asker ve 3 personel bulunuyordu.
Allah rahmet eylesin.
gercektosunpasa
#Tunceli'de helikopter kazası sonucu şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.
elfirâşetüzzerka
12 şehit varmış. 12 eve ateş düştü. Sadece düştüğü yeri yakmıyor aslında. Hele milletçe hassas olduğumuz şu dönemlerde. Allah sabır versin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches