stres çarkı

casper
5 yaşındaki çocukların elinde bile olan artık görmekten usandigim saçma sapan alet. Evet okula getirmek yasak artık !
elfirâşetüzzerka
öğrenciler üzerinden para kazanan üreticilerin ve satıcıların stresini azalttığı doğrudur. ama ders anlatırken konsantrasonunu bozarak öğretmenleri, popüler olması ve arkadaşında gören her çocuğun bundan istemesi de velileri strese sokuyor. topladığım 4 tl kitap parasına, ''durumumuz yok veremem'' diye yanıma konuşmaya gelen velilerin bunlara o kadar para verip almış olması da ayrı bi sinir bozucu durum. 10 tl yahu bizim burada ki kırtasiyede bunlar. çocuklara soruyorum, stresimizi atıyoruz öğretmenim diyorlar. okula başlamamış çocukların elinde bile var bunlardan. illallah dedirtti artık. oğlum yaşın kaç başın kaç, bu yaşta ne stresi diye sorduğumda dediği şu. ''okulda sınav zamanı strese giriyorum, evde babam ders çalıştırırken strese giriyorum, annem sevmediğim bi yemeği yemek istemediğimde kızıyor, o zaman strese giriyorum, kardeşimle kavga ettiğimizde o benden küçük olduğu için bana daha çok kızılıyo, o zaman da strese giriyorum.'' çocuk bildiğin ciddi ciddi tanımladı bunu bana. sanırım biz geç(!) tanışmışız stres kavramıyla.
angarali
İlk stres çarkı Florida'da yaşayan Catherine Hettinger tarafından 1997 yılında icat edildi. Yaşadığı rahatsızlıktan dolayı kızıyla pek fazla vakit geçiremeyen kadın, stres çarkını icat ederek kızının keyifli vakit geçirebilmesini amaçlamıştı.

Oyuncağın patenti almayı ihmal etmeyen Catherine Hettinger, 2005 yılında süresi biten patentini ekonomik problemler nedeniyle yenileyemedi. Yaklaşık 400$ olan ücreti ödemeyen Catherine Hettinger, artık patent sahibi olmadığı için satılan stres çarklarından bir kuruş kazanamıyor.

Hatta ekonomik problemlerden dolayı daha küçük bir eve taşınmayı düşündüğünü söyleyen Catherine Hettinger, patenti almadığı için kızgın olmadığını da belirtti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches