fadime gediktaş

cayisallama
güzel şeyler yapıyorlar gerçekten.
belki bizim de katkımız olur bu tarz insanlara.

Danacı Köyü Kalkındırma Kültür ve Dayanışma Derneği bünyesindeki aşevinde pişirdiği yemekleri, ATV aracı ile 8 yıldır yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evine götürüyor.

Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyünde 9 yıl önce kurulan Danacı Köyü Kalkındırma Kültür Ve Dayanışma Derneği, 8 yıldır köydeki 45 kişiye günde 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor.

Aşevinde görevli Fadime Gediktaş (53) da 8 yıldır eşi ile birlikte pişirdiği yemekleri ATV aracıyla yaşlı ve kimsesizlere ulaştırarak, onların umudu oluyor.

Dernek Başkanı Recep Alıç, AA muhabirine, köyde yaşayan kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerin 3 çeşit yemeğini evlerine kadar götürdüklerini söyledi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches