ahmet hilmi kancı

ccc
Antalya Konyaaltı Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'nde 35 yıllık tarih öğretmeni 57 yaşındaki Ahmet Hilmi Kancı, geçen öğretim yılı sonunda derse girdiği sınıfta biri hariç tüm öğrencilerin uyuduğunu görünce emekliye ayrıldı.

Ödev verildiğinde yapmayan öğrencinin rahatlıkla 'yapmadım' deyip, zayıf verilse de umurunda olmadığı bir tavır sergilediğine işaret etti.

"Örneğin okulun önündeki caddede sigara içen öğrencileri görüyorum, yanlarına gidiyorum ama içmeye devam ediyorlar ve niye sigara içtiklerini, doğru olmadığını söylediğimde de 'okulun içinde içmiyoruz' diye çok rahat cevap verebiliyor.

Eğitim sistemimiz artık Milli Eğitim çalışanları, okul idarecileri ve öğretmenlerimizi yalnızlaştırmıştır. Okullarımızdaki genel disiplin maalesef zayıftır.

Eğitim çalışanları veli karşısında savunmasız bırakılması, haklarının savunulmuyor olması gibi nedenlerle okul idarecileri ve öğretmenler öğrencilere müdahale edemez duruma gelmiştir."
***
Değerli hocam hislerime tercüman olmuşsun

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches