spor yapmadan kilo vermek

mycou26
Spor yapmadan kilo vermek, spor yaparak kilo vermekten yararlı olmasada mümkün ve meşakat gerektire bir iş. Herhangi bir diyetisyenden uzman desteği almadan, gün içerisinde ki alışkanlıklarınızdan ve yemek öğünlerinizden fedakarlık yaparak da zayıflayabilirsiniz. Öncelikle spor yapmadan zayıflamak için kuruyemişe önem vermeli ve miktarlarına dikkat etmemiz lazım. Kuru kayısı, incir, grisini, kepekli bisküvi,ceviz,fındık gibi kolay bozulmayan ve kaliteli gıdalarla beslenme özen göstermeliyiz. Tabii herşeyin fazlası zarar olduğu gibi kuru yemiş miktarına da dikkat edelim. Löp löp götürülen kuruyemişler de bi zaman sonra göbiş yapmaya neden olabilir ve kontrolsüz kilo artışına neden olur. Ara öğünlerde kuruyemiş yerseniz bir avuç kadar daha doğru ve makul olur.

Sabah ve öğle yemekleri günün en önemli öğünleridir. Kaliteli beslenmeniz gerekir yaklaşık 400 kalori alabilecek kadar kaliteli karbonhidrat ve proteinlerle beslenin. Örneğin; pilav, kepekli makarna, tavuk, et, ton balığı, yumurta gibi.. Hamburger, pizza gibi fastfood öğünleri tüketmeyin, hem sağlıksız hemde kilo almanıza acayip bi şekilde yönverir.

Su için, su yaşamımız için çok gerekli olduğu gibi kilo vermeyide kolaylaştırıyor. Gün içerisinde fazla su içerseniz hem doygunluk hissi verir yemek yiyesinizi getirmez hem de vücut sindirim sistemi ve diğer sistemlerin çalışmasını kolaylaştırır. Vücut çoğu zaman su ihtiyacı olduğu zaman biz bunu açlık hissi olarak algılayabilir hemen yemek yemeye başvurabiliriz. Açlık hissi olduğunda sizde öncelikle bir yemek yemekten ziyade suu için ve biraz bekleyin eğer hala al hissediyorsanız uygun bi öğün tüketebilirsiniz.

Düzgün bi uyku düzeniniz olsun, kilo almanın en büyük nedenlerinden biriside uyku problemidir. Uyku esnasında vücut kendını yeniler ve onarır, büyüme hormonu salgılar. Uykusuzluk açlık hissi yaratır ve kilo almanıza neden olacak öğünler tüketmenizi sağlar. Uyku düzenininz yola girdiği zaman beslenme düzeninizde yola girer.

Akşam 8 den sonra yemek yemeyin, gün sonlarında yediğiniz yemek ya yemekten sonra uyuyacağınız veye oturup televizyon izleyeceğiniz için yağlanmaya ve kilo almaya meğillidir. Akşam 8 den sonra yemeği kestiğiniz zaman 2 ay içerisinde bariz bi şekilde 3-4 kilo vermenizi sağlar. Eğer açlık hissinizi kontrol edemiyorsanız akşamları şekersiz meyvelerden yiyin, salata, domates gibi

https://steroidsupplement.com/spor-yapmadan-kilo-vermek-mumkun-mu/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches