2017 ösym'nin sınav sistemini değiştirmesi

imschrolled
eğitim sistemini de değiştirmelidir. test tekniğinden daha farklı bir olaya geçilmiş, geneli düşündüğümüzde. insanlar şıklara değil, kendi doğrusunu kendi bulma üzerine eğitilirse o zaman sorun olmaz.

bir de bu tür kodlamaların çok zaman alması söz konusu. buna göre de sınav süresinin uzatılması gerekir.

yine soruyu doğru bildiniz diyelim ama bir harfi hatalı kodladınız acele ve stres ile yine bildiğiniz soruyu karmaşık kodlama nedeniyle yanlış yapıyor olursunuz. bu da bilginin ölçüldüğü bir sınavda, doğru ve adaletli bir değerlendirme sunmaz.

üzerinde çok çalışılması gerekiyor. ve artık kodlamanın vs. tarih olması gerekir. buna yönelik bir çalışma yapılması gerekirken, daha fazla kodlama ile öğrencilerin sınav süresinden çalınıyor, net şekilde.
spazmoldum
olmuş bence .. hiç aklıma böyle bir metod gelmemişti .. nasıl okuyacaklar o kağıtları diyordum .. sınavı klasik yaparlar ise ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches