mermer ocaklarına karşı mücadele eden çevreci çift

bobiler
öldürülmüştür.

Antalya'da mermer ocaklarına karşı mücadele eden Ali Ulvi Büyüknohutçu ve Aysin Büyüknohutçu çifti evlerinde öldürüldü. Cinayet av tüfeğiyle işlendi. Gözaltına alınan bir kişi cinayeti işlediğini itiraf etti, 'para için' yaptığını söyledi.

ÇEVRE MÜCADELESİ YAPIYORDU

Kiracılar Derneği Genel Başkanlığı ve Antalya Kent Konseyi Tüketici Hakları Çalışma Grubu Başkanlığı yapan Ali Ulvi Büyüknohutçu, özellikle Finike İlçesi'nde bulunan taş ocaklarına karşı açtığı davalar ve yaptığı eylemlerle adını duyurmuştu.

Ali Ulvi Büyüknohutçu, Antalya'da 1999 yerel seçimlerinde DSP'nin Kepez Belediye Başkan adaylığının yanı sıra Genç Parti Antalya İl Başkanlığı, DSP İl Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Büyüknohutçu, 5 Mayıs cuma günü saat 02.00 sıralarında 'Ali Babanın Çiftliği' olarak da adlandırdığı evinin hemen yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktığını ve büyük bir facianın eşiğinden döndüklerini belirten bir paylaşımda bulunmuştu.
tık tık

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches