emre uslu

gercektosunpasa
p.tir.

Türk eski emniyet amiri, gazeteci ve yazar. ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax kentinde yaşamaktadır. 1997 senesinde Polis Akademisi`nden mezun oldu. Komiser yardımcısı olarak Türk Emniyet teşkilatı içinde çeşitli birimlerde görev yaptı.
cayisallama
bir şeyi ne kadar yaptığına değil o şeyi ne kadar normal gördüğüne bakarım ben insanların.
savcı, baş savcının öldürülmesini normal, hak etti şeklinde gören bir zihniyet, savcı öldüren zihniyetten farksızdır benim gözümde.
devlet ile de bir bağı kalmamıştır, kalmamalıdır.
abuzeroklava
Başbakanı tehdit eden şu teröriste de bakın... Hayatlarını bu itin ve Fuat Avni gibi ne idiğü belirsiz teröristlerin attığı twetler ile ipotek altına alan bir sürü eski meslektaşım var... Gözleriyle gördüklerine inanmayıp, rahat huzur içindeki hayatlarına bakmayıp kulaklarına fısıldanan yalanlara, bu ruh hastalarının güdümlü palavralarına, tehditlerine inanan öğretmenler, memurlar, esnaflar... Kafasını hücre evine kiraya vermiş ahmaklar.. Ne diyelim onlara? Bu Emre Uslu gibi hain köpekler güçlerini onların mallığından alıyor... Lafa gelince ağlıyorlar. Zulme uğramışlar. İşten atılmışlar. Hapis yatmışlar. Bu itlerin twetine inanmayın diye sizi 2 yıl boyunca uyaran benim gibi insanlara demediğinizi bırakmadınız. Darbe gecesi bir göbek atmadığınız kaldı. Şimdi zulümden bahsediyorsunuz. Tövbe edin. Tövbe edin. Zor da olsa gerçeklerle yüzleşin. Dininizi öğrenin. Ülkenizi sevin. Sizlerin bu Emre Uslu iti gibi gidecek yeriniz yok. Anne millete sığının. Bildiklerinizin hepsini yargıya samimiyetle anlatın. Allah'tan korkun, Fetoş namındaki müptezelden değil... Bu ülke sizi yine kucaklayacaktır. Türkiye'nin sizi de, başınızdaki CIA ajanlarından kurtarmanın derdinde olduğunu görmüyor musunuz? Hala görmeyene yazıklar olsun. Yuh olsun. Hala gencecik yaşta, ünveriste çağında şu ülkede yaşadığı halde, bunları peşinden gitmeye meraklı beyinsizleri görünce insan ne diyeceğini bilemiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches