angela dorothea merkel

cayisallama
Almanya'daki eyalet seçimleri koltuğunu kuvvetlendirmiştir.

Almanya başbakanı. Merkel Alman Parlamentosuna Mecklenburg-Vorpommern'den 22 Kasım 2005 tarihinde Almanya Başbakanlığı'na seçilmiştir.
62 yaşındadır.

Rıhtım
Önümüzdeki ay yapılacak seçimleri büyük ihtimalle kazanacak olan alman lider. Oy kaybı bekleniyor. Ama göreve geldiğinde Almanya'nın büyümesi 0,4'lerde idi. Şimdilerde ise 1.7'lere kadar çıktı. Bu yüzden yeniden seçilecektir.
abuzeroklava
Yahudi'nin derin aşağılık kompleksi sebebiyle, bütün insanlıktan nefreti böyle birşey... Aynı cümle içinde hem Müslümanlara hem Hristiyanlara hakaret ediyor... Avrupa ve Amerika'da bir Yahudiye "seni hahamın kızı" diye toplum önünde kimse konuşamaz. Hayatı biter. Fakat Yahudi çıfıtı gücü ele geçirdiğinde herkese hakaret edebilir. Bir başbakanla papazın kızı diye, inancını ve ailesini ve ırkını diline dolayarak alay edebilir. Medya bunu cicili bicili gösterebilir.
Ve bizde bile medya bunu verirken işte böyle yumuşatarak verir... AB'nin göçmen karşıtı nefret politikalarını yeterli görmemiş, Merkel'i niçin Suriyeli göçmenleri Almanya'ya alıyorsun diye suçluyor... Cehennem bu kudurukları bekliyor, bu doymayan vampirleri bekliyor.

(bkz: Karl Lagerfeld)

devamını okumak için tıklayınız...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches