istanbula yapılacak ekolojik yaya köprüsü

cayisallama
bence oldukça güzel bir çalışma olacak.
Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı, Ekolojik Yaya Köprüsü'yle bağlanacak.
hatta bütün üst geçitler ekolojik olsun.
bazen güzel şeyler görmek insanı sevindiriyor.
malayani
Gezi Parkı Ekolojik Yaya Köprüsü, Asker Ocağı Caddesi üzerinde 25,65 metrelik kısmıyla yer alırken, 32 metre uzunluğunda 9,60 metre eninde olacak.

Ekolojik Köprüde, İstanbul'un doğal florasında var olan peyzaj dokusu, kır bitkileri ve doğal çayır türleri, köprünün statik sistemine entegre edilen bitki taşıyıcı katmanlarla yer alacak. Köprü yeşil olarak tasarlandığından zemini toprak dolgu üzerinde çim olarak uygulanacak.

Haziran sonuna kadar tamamlanması planlanan Ekolojik Yaya Köprüsü Projesini, Altyapı Projeler Müdürlüğü, yapımını ise Yapı İşleri Müdürlüğü gerçekleştiriyor.


devamını okumak için tıklayınız...
aberi
istanbulda yeşil kalmadı. Belediyenin bunun farkına varması güzel. bu tarz yenilikleri de destekliyorum. Sadece köprü ile kalınmamalı, her alanda yeşilliğe önem verilmeli.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches