Armindo Bruma

imschrolled
galatasaray'ın büyük umutlar bağlayarak ve ciddi bir maaliyetle transfer ettiği u-20 dünya kupası yıldızı. pogba ile birlikte en çok göze batan isimdi. ne var ki, beklenen gelişmeyi ispanya takımlarından real sociedad'dan dönüşte kısmen de olsa sergiledi.

şahsi görüşüme gelirsek, çok abartılan bir oyuncu. tamam büyük topçu egolu olur ama bu adam egodan değil oyun zekasının kıtlığından gereken yerde pas atmıyor. bitiriciliği de orta seviyede. hızlı olsa da, takım oyununda yer alamıyor. sinan gümüş ve gary rodriguez hem takım oyununda hem de eren gibi bir forvet varken daha etkili olabilen oyuncular. kötü geçen sezonda türkiye kupasını kazanma sebeplerinden biri, sinan gümüş'tü. kimse buna bakmıyor. takımın üstüne kurulması gereken adam bu. bitiricilik bakımından da bruma'nın çok önünde. bruma'ya verilen değerin yarısı bu adama verilse, gs'da hücumun geleceği bakımından dert kalmaz.

ilk fırsatta satılması gereken oyuncu.
malayani
Galatasaray'dan Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan Portekizli yıldız oyuncu Armindo Bruma, sarı-kırmızılı kulübe rekor bonservis bedeliyle veda etti.

Sarı-kırmızılı kulübün 2013-2014 sezonu başında Portekiz'in Sporting Lizbon ekibinden 10 milyon avro bonservis ve 1 milyon avro imza ücreti karşılığı büyük ümitlerle transfer ettiği Bruma, bonuslarla beraber Galatasaray'a 15 milyon avroluk bir gelir sağladı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches