kuran'ı kerimi güzel okuma yarışması

cayisallama
Kuran-ı kerim yarışması. Ne kadar doğru bilemedim.
O ses türkiye tarzında olmuş. Allah kabul etsin diyeyim.

TRT1'in Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek ekranlara getireceği; “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması”, özgün formatıyla Ramazan ayı boyunca tüm İslam alemi ile buluşacak. “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması”nın ilk bölümü 26 Mayıs Cuma günü 23.30'da TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Ramazan ayı boyunca her gün izleyisine Kur'an ziyafeti yaşatacak olan programın her bölümünde beş yarışmacı gün birinciliği için yarışacak. Stüdyodaki seyircilerin oyları ve jüri üyelerinin puanlamalarıyla belirlenen günün birincileri, hafta finalinde yarışacaklar.

BÜYÜK FİNAL KADİR GECESİ'NDE
bobiler
akp li kafası işte.
trt ne hale geldi bunların yüzünden.
ben dinimize karşı falan değilim, müslümanım ancak bunların bu organizasyonları beni şaşkına çeviriyor.

kuran-ı kerimi reyting malzemesi yapmadıkları kalmıştı onuda yapmışlar.
aberi
format olarak ilk ve ilginçtir.
trt açısından ilk ve ilginçtir.
seyirci açısınan ilk ve ilginçtir.
ccc
Abdestsiz kuran dinleyecek insanlar.
Abdestten kastım her ikisi de.

Orada kuran okunurken dinlemeyecek insanların girdiği günah kime yazılıyor acaba.
axit
TRT nin dikkatine.Kuran yarismasi yapiliyor ve Jurinin onunde dekoru duzenleyen her kimse bu isaretlerin buraya kasitli koyuldugunu dusunuyorum.Acaba burdaki sembolleri bir tek benmi goruyorum.Yetkililerin derhal buna mudahale etmesini ve bu süs diye koyduklari haç ve siyinost sembollerini kaldirmalarini bekliyorum.Tüm duyarli musluman kardeslerimin bunu ivedilikle paylasmasini istiyorum.

Rıhtım
Aslında acun'un programlarini andırmasa, özenti durmasa (haşa) tv de izlemeye değer tek şey. Ama samimiyetsizlik var gibi geliyor. İnsan rahatça iyi ki yapıyorlar diyemiyor nedense.
1
cayisallama cayisallama
Samimiyetsiz gelmesinin sebebi belki de tv de yapılmasıdır. Belki tv samimiyetsiz bir şeydir.
axit
İnsanlar tepki vermeseydi bu açıklama gelmeyecekti.

Diyanet işleri başkanı Görmez TRT'deki Kur'an okuma yarışmasını eleştirdi: "Kur'an ses yarışmaları için indirilmedi"
piri fani
Yazık!

TRT ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğiyle söz konusu programın yapıldığını ve bundan dolayı kendilerinin de mutlu olduğunu belirten Erdoğan, "Birileri bazı kendilerine göre eleştiriler getirmiş olabilir, bunlara hiç kulak asmaya gerek yok. Biz ne yaptığımıza bakacağız, nasıl yaptığımıza bakacağız ve bu yarışmanın içeriğinde neler var buna bakacağız. Hele hele bu Kur'an-ı Kerim olduktan sonra Kur'an-ı Kerim'in okunması olduktan sonra akan sular durur." değerlendirmesinde bulundu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches