28 mayıs 2017 tel aviv'de düzenlenen gösteri

bobiler
Tel Aviv'de binlerce İsrailli, Filistin ile çatışmaların sona erdirilmesi ve iki devletli çözümün hayata geçirilmesi talebiyle sokağa çıktı.

Deutsche Welle'nin aktardığına göre, Tel Aviv'de düzenlenen gösteriye katılan eylemciler 'İki devlet, bir umut' yazılı dövizler taşıdı. Kimi dövizlerde de 50 yıldır süren İsrail işgaline dikkat çeken, 'Yeter! Hemen şimdi barış' ifadeleri okundu.
Katılımın 15 bin dolayında olduğu gösterinin, Batı Şeria ve Kudüs'ün doğusundaki İsrail işgalini eleştiren solcu hareket 'Şimdi Barış'ın çağrısıyla düzenlendiği belirtildi. Örgütün lideri Avi Buskila, gösterinin 'İşgal, şiddet ve ırkçılığı destekleyen bir hükümetin getirdiği umutsuzluğa karşı' düzenlendiğini vurguladı. Buskila, "Artık İsraillilere, Filistinlilere ve tüm dünyaya İsrail halkının önemli bir bölümünün İsrail işgaline karşı olduğunu ve iki devletli çözümden yana olduğunu gösterme zamanı geldi" ifadelerini kullandı.
tık tık
aberi
işgal ettikleri o topraklardan bir gün def olup gideceklerdir.
islam alemi bir gün bu adaletsizliği bu zulmü görüp tepkisini verecektir. Vermelidir.
vermeliyiz.
Rıhtım
Filistinde kendilerinin olmayan topraklara kurulan apartmanlara yerleşen akrabalarına söylesinler. Ortada bir savaş yok desek yeri. Tek taraflı soykırım var. Hitler'ın yahudilere yaptığını bugün müslümanlara yapıyorlar. Ama bunun bedelini ödettiler. Geçenlerde bir abdli diplomat esed için “Hitler bile.. kendi halkına karşı kimyasal silâh kullanma çukuruna.. Esad gibi düşmemişti…” demişti. Bir kişiyi hitlerle mukayese ettiği için istifası konuşuluyordu. Size klişe gelebilir ama yahudi lobisi dünyanın en arsız ve etkin lobisidir. Dolayısıyla kripto yaşam damarlarında olduğu için filistin sorununa çözüm arıyorum diyen ısrailliler e genel olarak inanmiyorum.
axit
Bu dönemde kılıç kalkan silah işe yaramıyor. Fatih İstanbul'u silahla aldı ancak devir silahtan ticarete dönü.
Müslümanların zenginleşmesi gerek. Güç dediğimiz şey bu gün zenginleşmek demek. Arap şeyhleri gibi değil tabi ki. Bir olup zenginleşmek.

İşte o gün o korkak yahudiler Filistin topraklarından defolup saygı görmedikleri Avrupa'yla yaşamak zorunda kalacaklardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches