kırmızı fularlı kızın rakka'da öldürülmesi

angarali
BUNLAR VARKEN TERÖR BİTER Mİ?
Dünyanın neresinde Askerine, Polisine, Devletine kurşun sıkan, Eli kanlı teröristleri öven Sanatçı, Gazeteci, Oyuncu, Gazeteler var?

Önce çocuklarınızın beynini devrim nutuklarıyla yıkayıp, eline silah verip ölüme yollarlar, sonra ölüsünü kahramanlaştırıp, yeni teröristlerin doğması için öve öve bitiremezler... Devrimciymiş ; Amerikanın silahıyla, Amerikanın çıkarları için, Amerikan emperyalizmi uğruna PKK saflarında çarpışırken ölen teröristi devrimci diye yutturmaya kalkıyorlar... IŞİD ile PKK arasında ne fark var? İkiside terör örgütü değil mi? Bir sanatçı, oyuncu, gazeteci kalkıpta IŞİD'li bir teröristi böyle övse ne yaparlar? PKK 40 bin insanımızı katleden, Hergün bombalı araçlarla saldıran, hergün asker ve polisimizi şehit eden PKK'lı teröristler değil mi?
(bkz: Ayşe Deniz Karacagil)
devamını okumak için tıklayınız...
spazmoldum
cengiz çandar da fena halde üzüldüğünü belirtmiştir şu tweet i ile:
'' Kırmızı Fularlı Kız, Gezi'nin içimizi ısıtan en güzel gülüşlü meleği, Rakka önünde toprağa düşüp yıldızlara yükselerek içimizi yine yaktı. ''

benim görüşüm ise bellidir: su testisi su yolunda kırılır ve bu terörist de gayya yı boylamıştır ..

ancak şu da bir gerçek: bu kız, inandığı dava uğruna kendisini kurşunların önüne atıp canını verebiliyor .. sadece bu yönü ile belki saygıyı hakediyor ..
axit
Askerlerimizle çatışan ve dağ kadrosunun özel kalemi(!) olan Kırmızı yularlı terörist için bazı CHPlilerin ve sol aydın takımının övme yarışını anlayamıyorum. (Hdp nin yapması normal.beklenen)

Ama gerçekte olan tam olarak karikatürdeki gibi. Ateşi bol olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches