batman'dan 60 teog birincisi çıkması

bobiler
kıllanmamak elde değil.

Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman genelinde 60 öğrencinin TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yaptığını, bunlardan 16'sının İMKB Belde Ortaokulu'nda eğitim gördüğünü, okuldaki bir sınıftan da 10 birinci çıktığını söyledi.
tık tık
Sugge
kıllanmaya gerek yok. sınav o kadar kolaydı ki türkiye genelinde toplam 15 bin civarında birinci çıkmış. ayırt ediciliği çok düşük bir sınavdı.
bobiler
Matematiği feni geçtim, kendi dilinde okuduğunu anlamada Dünya çapında rezil olan yavrularımız, birkaç ay içerisinde destan yazmış bakıyorum. Aynı okuldan 10 birinci, 17 ikinciler, aynı köyden 5 birinciler... hay maaaaşaaallaaaah! Yapmayın lan oynamayın çocukların ayarları ile daha fazla. Nolacak? Liseyi bitirirken de derece yaptirin hepsine. Yegenimin gittigi lisede hocalar son 2 senede sorulari verip sinav yapiyorlar, okulun basarisi yuksek gorunsun diye. peki sonra ne olacak? Okudugunu anlamaktan aciz yeni universite mezunlarimiz olacak
Hayirli olsun.
malayani
“TEOG bir merkezi sınav değil, bir yerleştirme süreci ve bu süreç çocuklarımızın okul notlarından oluşturuluyor. Dolayısıyla çok sayıda öğrencinin yüksek not alması manipüle ediliyor.” dedi.

bu kapsamda yaptığımız sınavların çocuklarımızın normal yazılılarından hiçbir farkı yok. Ders saatinde, kendi sınıfında, istenilen konulardan normal sınava giriyor çocuklarımız. Bu nedenle herhangi bir yazılıdan ülke genelinde kaç çocuğumuz tam puan alıyorsa, burada da benzer sayıda tam puanlar var. Aynı sınıfta birden fazla öğrencinin herhangi bir dersten tam puan alması nasıl tuhaf değilse burada da öyle.
devamını okumak için tıklayınız...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches