zeytinlik alanların imara açılması

abuzeroklava
Geçen gün CHP zeytinlik alanların imara açılmasını TBMM'de engelledi. CHP'yi hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Mücahitlerin müteahhit olduğu Türkiye'de bu iş CHP'ye kaldığına göre, ne diyelim, inşallah hep böyle devam ederler.
Bundan sonra belediye meclislerinde imara açılan uygunsuz yerler için de benzeri bir muhalefeti kendilerinden bekliyoruz. Kendimi bildim bileli İstanbul Belediye Meclisinde imar yüzünden çıkan bir kavga görmedim, duymadım. İnşallah bundan sonra böyle kavgalar, tartışmalar çıkar ve kamuoyuna mal olur.
Beton rantı söz konusu olduğunda, iktidarıyla muhalefetiyle hep beraber yiyelim anlayışı ülkeyi mahvetti. Şehirleri nefes alınamaz hale getirdi...

devamını okumak için tıklayınız...
cayisallama
Bir ülkenin en büyük nimeti, değeri onun doğasıdır. Zeytin ağaçları Anadolu'nun hazinesidir belleğidir. Rant için zeytin ağaçlarına kıymayın. Tarkan.
Rıhtım
@2 zeytinliklerin mi varmış, ne yapacakmışsın zeytinlikleri? Entrylerini seviyoruz. Entry gir sen! (powered by faruk özlü)
imschrolled
yazık günahtır. ihracat kaleminin en güçlü ürünlerinden biri olan zeytinin üretiminin düşmesiyle ekonomiye büyük zarar verecektir.

ülkenin betonlaşma süreci ve doğanın yok edilmesi de ayrıca can sıkıcıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches