3 haziran 2017 juventus real madrid maçı

imschrolled
şampiyonlar ligi finalinin adıdır. iki takımda zor rakipleri birer birer eleyerek son sahneye geldi. real madrid kazanırsa, üst üste 2. defa şampiyonlar ligini kazanan ilk takım olacak. madrid'in 11, juventus'un da 2 şampiyonlar ligi kupası var.

daha önce birçok grup maçı ya da yarı final/çeyrek final aşamalarında karşılaşmış olsalar da, bundan önce sadece 1 final maçında, 97/98 sezonunda karşı karşıya gelmişler. Bu finali Real Madrid 1-0 kazanmış. 2014/2015 sezonunda da yarı finalde karşı karşıya gelen iki takımdan finale yükselen Juventus olmuştu.

Şu an Madrid'i çalıştıran Zidane'nın hem Real Madrid hem de Juventus geçmişi vardır. Bu açıdan da en heyecan verici maçlardan biri. Yine yakın zamanda Morata, Higuain gibi isimler iki takımın da formasını giydi. Higuain için de bir yüzleşme maçı tabi ki, kendisine haksızlık edildiğini düşünüyordu. Benzema ve Ronaldo'nun gölgesinde kalmasıyla hak ettiği saygıyı görmediğini ifade ediyordu.

Çok başka bir tadı, hikayesi olan bir maç olur. Gönlüm Real Madrid'den yana.
imschrolled
real madrid'in şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu maç. 4-1 bitmiştir. Ronaldo da şampiyonlar liginde 12 golle, 11 gollü Messi'nin önünde gol kralı oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches