tramvay yolunda namaza duran adam

gruda
#İzmir ve #Karşıyaka hoşgörünün ve çağdaşlığın kenti olduğunu bir kez daha gösterdi. Her fırsatta dini siyasete alet edenlerin ve sosyal demokratları bu anlamda karalayanların, bu görüntüden çıkarması gereken çok ders olduğunu düşünüyorum.. Hassas tavrı için makinist kardeşime teşekkür ediyorum..
Alangoya
aynı hassaslığı kılan adam da gösterseymiş keşke. kılabileceği daha uygun yerler varken bu yaptığı tramvaydaki kişilerin hakkına girmek olmuyor mu ?
bobiler
Şu alanın genişliğine bak; gitsin ilerde namaz kılsın, çimler ne güzel işte, ama gelmiş show yapıyor işte. Tramvaydaki yolculara da ayrı bir saygısızlık yapmış; kiminin acil işi vardır, bir yere yetişmesi gerekiyordur, o adamın show provokasyonu yüzünden değerli zamanları çöpe gitti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches