israil askerinin 16 yaşındaki kız çocuğu vurması

abuzeroklava
İsrail askerleri Filistin'in Cenin şehrinde bu sabah saatlerinde 16 yaşındaki bir kız çocuğuna ateş açtı. İsrail askerlerinin yaraladığı kız yerde yatarken, Yahudi yerleşimciler etrafına toplanıp, “Kanında boğul” şeklinde insanlık dışı söylemlerde bulundu.

İsrail'de şu sıralar belirli aralıklarla sokak ortasında bir kız çocuğu öldürme geleneği başladı. Videoya çekip can çekişme görüntülerini de internette paylaşıyorlar. Siyonistlerin bir tür kurban sunma ayini gibi... Allahım, Müslümanların hesabı ne çetin olacak!!!

piri fani
Yahudi olmayan her insan onların kölesidir. Ya bu anlayış bitmeli ya da dünya üzerinde yahudi namına her şey.

Bu yaptıklarının cezası ahirette var amenna. Dünyada da göreceğiz o günleri.
imschrolled
sözün bittiği yerlerden biri daha. Allah rahmet eylesin, bir cana, bir insana bunu yapabilmek. Din kılıfına bürünmüş zalimlik. Çocuklara dokunmayın...
kalendermesrep
Daha hayalleri bile oturmamış birisini ,merminin ne kadar olduğunu bilmeyen ve silahlanma duygusunu dahi barındırmayan birisini , müslümanı yani ha birde kız çocuğunu , saçlarını hala annesine toplatan ve dünyanın kötü bir yer olduğuna inanmayan birisini.
Elinde yemek tası ile okula koşan ve yeni şeyler öğrenmek için can atan birisini, salincaktan düşse dahi salıncağa küsmeyen ve insanlığın ne kadar rezalet birşey olduğunu bilmeyen birisini öldürmek oylemi.
Hangi kitapta yeri var bir çocuğa el kaldırmanın, hangi din emrediyor merminin 16 yaş sınırını , hangi mermi öldürebilir ki bir fikri veya düşüncenin sağlamlığını,
Ey İsrail şunu asla unutmaki dualarımız ile alacağız ölen her kardeşimizin intikamını ebabil olup yagdiracagiz pişmiş çamurları ve o müjdelenen gün geldiğinde nereye kacacaksiniz çocuk sormayacak mı hesabını Allah'ın el-kahhar ismine and olsun ki intikam alanların en hayırlısı Allah'tır.
esteizubillah : Yenilecek ve cehenneme sürüleceksiniz.' Ne kötü bir yerdir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches