zamanın gerisinde kalmak

imschrolled
tüm itibarına rağmen anlayış bakımından yetersiz olmakla eşdeğer olandır. özellikle futbolumuzda, birçok yönetici, teknik adam, önemli isim, lider isim ve hatta futbolcular için geçerli olandır.

teknik taktik anlayış, antrenman metodları, futbolcuların gelişimi ve alt yapı sorunları ile birleşerek türk futbolunu daha da geriye götürüyor. belli bir zamandır oyun ve sahanın içi çok başka bir yere gitti ama özellikle bizim 4 büyükler yerinde sayıyor. beşiktaş nispeten işini iyi yapan takım olmasıyla göze batmıyor ama bu bile iyi bir seviye değil. daha farklı çalışmaların yapılması ve bir yenilenme süreci, reform süreci şart.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches