internetten otobüs bileti almak

Alangoya
kadınlar için zorlaşmış durum. cinsiyeti erkek seçtiğinizde her koltuğu seçebiliyorsunuz ama kadını seçtiğinizde bir tane kadın yanı boş yer varsa illaki orayı seçmeye zorluyor. istediğiniz başka bir yeri seçemiyorsunuz. saçmalık.
9
ramizdayi1 ramizdayi1
Hangi site yahut firma yapıyor böyle bir şeyi? Daha öncesinde hiç denk gelmedi bana. Anneme yada arkadaşlarıma alırken böyle bir problemle karşılaşmadım.
Alangoya Alangoya
doğu firmaları yapıyor bende ilk defa denk geliyorum.
ramizdayi1 ramizdayi1
Çok doğal o zaman. Bence doğu'dan bir otobüs kalktığına şükret. :))
Alangoya Alangoya
önceden internet satışı çok yoktu. sözde kolaylık getirdiler ama ona da böyle bi kısıtlama koymuşlar :)
ramizdayi1 ramizdayi1
Alternatifsiz olduklarından dolayıdır bu kötü hizmetleri. :) İki üç tane alternatif olabilecek otobüs şirketi gelse, hemen etekleri tutuşur. :)
aberi aberi
Doğuya bilet alanların çoğu erkek. Okuyan ve çalışan kesim az ondandır.
Alangoya Alangoya
bayan öğretmen de çok ama çözemedim bu mantıklarını yeni yapmışlar. sınav sonucu bekler gibi o boş koltuğun dolmasını bekliyorum :)
imschrolled imschrolled
Eski köy arabaları gibi 1 kişi bile dolmadan kalkmıyordu. Kadınlar tekli olunca boş yer kalıyorsa, maksimum yolcu için büyük bir özveri gösteriyorlar herhalde. :D
cayisallama cayisallama
türkiye de en son kurumsallaşacak şirketlerdir otobüs firmaları. Şöyle baksanız bir tane bile düzgün otobüs firması yok.
cayisallama
otobüs firmaları halen sistemlerini oturtamamışlar. Bu sadece kadınlar için değil tüm yolcular için geçerli. Hele bayram veya tatil öncesi durumlarda bu sistem ve yolculuk felaket bir gün-gece geçirirler.

Edit:türkiye de en son kurumsallaşacak şirketlerdir otobüs firmaları. Şöyle baksanız bir tane bile düzgün otobüs firması yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches