belediyelerin iftar vermesi

abuzeroklava
Açık hava iftarları çok güzel, çok bereketli... Fakat bu iftarlar, ya hayırseverlerin ikramı ya da mahallelinin dayanışması, kendi arasında para toplaması vs. şeklinde olursa güzel... Belediye kesesinden iftar vermek çok yanlış.
Hele hele bir de iftara on dakika kala başkan çıkıp konuşma filan da yapıyorsa, aman Allahım... gitti oruç..(!)
Belediyeler, şehirdeki ihtiyaç sahiplerine iftar verebilir, yolda kalanlara, mültecilere, öğrencilere... Tamam. Fakat yemekten ensesi kat kat olmuş heriflere belediyenin iftar vermesi ayıptır. Haramdır.
karakedisi
Gerçekten ihtiyaç sahiplerine yapılsa daha anlamlı olur diye düşünüyorum. Yıllar önce taksim meydanında gördüğüm manzara beni çok üzmüştü. Sofralarda gayet iyi giyimli insanlar oruç açmayı beklerken sırf kıyafetleri o ortama uygun olmayan insanları içeriye almamışlardı.
gercektosunpasa
Ramazan ayında herkes açtır. Bu tarz organizasyonlar kötü sayılmaz. Topluca yemek yemek güzel bir duygu.

Belediye başkanı söylemek istedikleri için reklama para vereceğine buraya versin daha iyi.
nsm
yuvarlak masa etrafındaki ilçenin godamanlarına veriyorsa tadından yenmeyecek olay! hele de bir tek kuş sütü eksikse o masada oh ne ala...
unutulmaması gerekir ki anayasamızda devletimizin sosyal devlet olduğu açıkça belirtilmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches