sözlüğün gizil işlevi

casper
Sözlüğümüzün bilgi alışverişi gibi somut işlevlerinin yanında arkadaş edinme, subliminal mesaj yollama, sahura eşlik etme vs gibi farkında olmadığımız işlevlerini kapsar.
imschrolled
kişinin ürettiklerine göre değişir. (bkz: sözlüğün hayatla bağlantısı)

yazmak, derin yazmak, imalı yazmak, sessiz sakin yazmak, kendi iç dünyana yolculuk, kendini geliştirmek, hiç tanımadığın insanlarla etkileşimde bulunmak, fikir alış verişi, görsellerle ifade etmek... bir sürü var. (bkz: sözlük felsefesi) kollektif öğrenme yapıyoruz gerçekten. askerde sözlüksüz nasıl yaparım bilmiyorum.

kelimelere özgürlük vermek. düşüncelere özgürlük vermek. bu ikisi en sevdiklerim. hatalarını keşfetmek. diğer yazarların da yardımıyla düşüncedeki eksiklikleri, farklı yönleri ve gerçekten hata unsuru bulunan kısımları yontmak... (bkz: mükemmel entry) sonuçta, her insan birbirine ayağından olmasa da, toplumsal olarak bağlı...

anlama, anlamlandırma ve çağrışım. burası da önemli. farklı kişilerin ne kadar farklı şekillerde düşünebileceği, mesaj üretebileceği ve buna yönelik kendini nasıl ifade ettikleri. gerçekten de hayat farklılıklarla, sözlük için kelime baharatları ile güzel. sözlük öncesinde ne kadar kapalı ve tek görüşlü olduğumu hatırlıyorum. belki ileri de bu anı da beğenmem, onu bilmiyorum ama "iğdelenmek" güzel bir şey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches