sözlük felsefesi

imschrolled
bir adet (bkz: folksonomi) alanı olan sözlük üzerine düşünmeyi ve bir an olsun büyük resme bakıp, ortamı-dinamiklerini ele almak. belki bir süre sonra tarih olacaklar ve insanlar daha mikro-sitelere bölünecekler ama ne olursa olsun hatırlanacağına eminim. internet çağında, sözlükler dönemi. kullanıcıların kendi içeriklerini üretmesi, bununla etkileşimde bulunması ve öğrenme ile diğer geliştirilen davranışlar üzerine çalışmalar, analizler.

bir ara görsellere karşı çıkıldığını hatırlıyorum. sözlükler metne dayalıdır. yazı ana unsurdur, tek unsurdur gibi. ama sosyal medyanın internet egemenliği ile video, karikatür ve fotoğraf gibi görsellerin hatta reklam içeriklerinin bile yer verildiği bir alan haline geldi. yani farklılaştı. tıpkı sinemanın, sesli sinemaya geçtiği dönem gibi... bu nedenle, bütün bir iletişimi de sunuyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches