para mutluluk getirir mi

piri fani
Sakıp Sabancı, Para Mutluluk Getirir mi?
Bir dönemin Türkiye'nin ve Dünya'nın en zengin insanlarından biri olarak gösterilen Sakıp Sabancı... Toyota fabrikam var, ama araba kullanacak bir oğlum yok!"

elfirâşetüzzerka
veriği de imtihan aldığı da. zenginlik verir, zekatını veriyor mu? yoksulu gözetip kolluyor mu? yoksa kendi nefsi istekleri için har vurup harman mı savunuyor diye imtihan ediyor. yoksulluk verir, sabrediyor mu? kanaat ediyor mu? kendisine verilen diğer nimetler için (sağlık, evlat, rahat nefes alabilmesi, ) tevekkül edip şükredebiliyor mu? diye imtihan eder. hakkıyla sınavlarını alnın aklığı ile geçmeyi başarabilenlere ne mutlu.
sabredemeyeceğimiz yoksulluğun, şımaracağımız zenginliğin şerrinden muhafaza etsin allah bizleri. az verip aratmasın, çok verip azdırmasın, kendinden başkasına, hele hele de muhannet olan kullarına asla muhtaç etmesin.
entry girerken vaaz veriyormuşum hissine kapılmak :)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches