cem dizdar

imschrolled
oldukça farklı ve yakın tabiriyle bütünsel düşünen bir spor yazarı. trt spor ve fanatik gazetesinde çalışıyor. hem dinlemesi hem de okuması keyifli olanlardan.

arda olayı ile ilgili yazısından bir kesit:
"Duyarsınız, birileri sıklıkla “Futbol basit bir oyundur” deyip durur. Burada 'basit', 'kolay' anlamında kullanılır. Oysa, iş gibi, sanat gibi alanlarda 'basit' olan 'zor'a tekabül eder. Ancak 'basit', bizim ülkede futbolu yönetmek adına makamları işgal edenlerin becerisi için kullanılıyorsa ona “Hayır” denemez. Başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, 2016 Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana süre gelen krizi yönetememiş ve gazeteciye saldıran futbolcuyla birlikte uçağı yere çakmışlardır!. Ülke futbolunun /futbolcusunun emanet edildiği Fatih Terim'in uçak içindeki nümayişe, “Sesleri duydum ama... Görmedim...” türü açıklamalar getirmesi en hafif ifade ile çocukçadır."

yazının devamı için tıklayınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches