binky

angarali
Günümüz sosyal medya bağımlığına karşı bir tepki olarak geliştirilen ve tamamen size yönelik olan eşsiz Anti-sosyal medya simülatörü.

Geliştiricisinin de söz ettiği gibi “Şaka gibi başlayan” bu proje kısa sürede gerçek bir uğraşa döndü ve ortaya anti sosyal medya simülatörü Binky çıktı. Binky, temel anlamda günümüz sosyal medyasında bulunan bunaltıcı, sıkıcı ve rahatsız edici içeriklerden uzak durmak için tasarlanmış tamamen şahsa yönelik özel bir uygulama.

Basitçe sizin hoşlandığınız ve beğendiniz içerikler - konular doğrultusunda tamamen rastgele asılsız gönderiler üreten Binky, böylelikle tam da sizin görmek istediğiniz türden içerikleri karşınıza çıkarabiliyor. Dahası Binky ile paylaşım yapabiliyor ve gerçek hayatla alakası olmayan kişilerle mesajlaşabiliyorsunuz bile.
Binky uygulamasını indir!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches