doğu perinçek

Rıhtım
Türk solunun etkisiz ama önemli ismi. Etkisiz, oy potansiyeli var gibi görünmüyor. Önemli çünkü az oya rağmen adından ve konuştuklarından söz ettiriyor.
cayisallama
öcalan'ın bi ara kankası olan zatı muhterem.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı bir TV programında kendisine yöneltilen 'Zamanında siz teröristbaşı Öcalan ile çok yakındınız' bununla ilgili neler söyleyeceksiniz şeklindeki soruyu yanıtladı.

Perinçek şu yanıtı verdi:

“Ben 90'lı yıllarda gittim. Henüz Amerika Irak'ı işgal etmemişti. Kendi Kürtlerimizi ve onları önemli ölçüde etkileyen örgütleri ABD'nin piyonu olmasını engellemek için onların önüne bazı teklifler götürdük. ABD ile İsrail ile işbirliği yapmayın dedik. Onlara o uyarıları yaptık. PKK taşeron bir örgüt haline gelene kadar onları Kürtlerin temsilcisi olarak gördük. Onları kazanmaya çalışıyorduk Daha sonrasında biz onlara ters bakmaya başladık. Bir de o zamanlarda ben gazeteciydim. Tüm gazeteciler oraya gitti. ”

gruda
110 bini aşkın insanın imzasıyla cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, resmi olmayan sonuçlara göre 98 bin 25 oy alarak farklı bir rekora imza attı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches