necmettin yılmaz

abuzeroklava
Genç Öğretmenimiz Hala Kayıp!

Basın Duyurmuyor !

Siz Sessiz Kalmayın PAYLAŞIN arkadaşlar!

Seminer çalışması için memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli'de arabası kurşunlanarak ve yakılarak kaçırılan Necmettin Yılmaz öğretmenimizi bütün Türkiye ve dünyanın duyması; farkındalık oluşturulması; gereken girişimlerin bir an önce yapılması için sosyal medya hesaplarımızdan #necmettinöğretmeneözgürlük hashtag'iyle paylaşımlar yapmanızı rica ediyoruz.

abuzeroklava
Bugün Tunceli'de PKK tarafindan şehit edilen, bir aydır cenazesine ulaşılamayan 23 yaşındaki meslektaşımız Necmeddin'in Gümüşhane'deki baba ocağında cenaze merasimi vardı...
Ah Necmeddin kardeşim, Peygamber Efendimize komşu olasın... Zulmen şehidsin. Allah'ın laneti senin katillerin üzerine olsun.
bobiler
Geçtiğimiz günlerde şehit edilen 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz hakkında CHP Tunceli İl Başkanı'ndan duygulandıracak sözler... Vali ve Jandarma Bölge Komutanı göz yaşlarını tutamadı.
"Ne istiyorsunuz? Bu daha hayatının baharında annesiyle babasıyla yaşayacak ömrü olan 23 yaşındaki öğretmenden ne istediniz?
Alangoya
Haberin aslının olmaması için çok dua ettiğim meslektaşım. Dik duruşunu kararlılığını hiç kaybetmemiş ve şehit olmuştur.
Allah ailesine sabır versin..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches