çocuklar duymasın

imschrolled
fazla ön yargılı mıyım bilmiyorum ama, bitmiş bir işin ısıtılıp ısıtılıp sunulmasıdır. bunun adı ticarettir maalesef yayıncılık diye bir şey yok.
cayisallama
türk sinema ve dizi sektörünün ne kadar kartelleştiğinin bir örneği. parası olan dizi çekiyor, film çekiyor. parası olmayan bi ton yetenek ise heba oluyor.

mint yapım genel itibariyle bir çok dizi çekti. en başarılısı bu diziydi. ancak sonra insanlar sıkıldı bu diziden. başka diziler çektiler onların içerisinde de başarılı diziler vardı. Mesela seksenler gibi.

bu başarılı yapımların dışından başarısız bi ton iş var bu yapımın yaptığı. Sadece bu yapımın değil mesela gani müjde'nin yaptığı bi ton başarısız iş var başarılı olduğu kadar.

Başarısızlık sinema ve televizyon sektöründe ciddi bir kıstas olmalı. ancak bu ülkemizde mevcut değil. Tutmadı mı yenisini yaparız mantığı var. ve yapıyorlar da. Hatta çocuklar duymasın gibi diziyi bi daha baştan yapabiliyorlar.

durum bu kada vahim işte.

bunların dışında senaryo yazan bi ton insan var. Bu insanlar o senaryolarını okutmak için bile kapı kapı dolaşıyor. Kendimden biliyorum. Ne kıymet biliyor yazdıklarınız ne değer. okuyan bile olmuyor.

okumayan o insanlar zengin bir kız bulup fakir çocuk ile sevgili yapıyor ve sunuyor insanların önüne. sinemamız bundan ibaret maalesef.

düzgün yapımlar ise ülkemizde sanatsal film adı altında toplanıp on bin kişiden fazla izleyiciye ulaşamıyor.

sinema sahiplerinin rolüne de hiç girmiyorum. Sonra girerim belki.
bobiler
meltem, haluk ve diğer oyuncular bunlar başka bir yerden iş alamıyorlar,sürekli bu dizide oynuyorlar.çorba gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar kabak tadı verdi.Gerçi öteki dizilerde bundan farkı yok çünkü eğitici bi şey yok,hep şiddet hep kavga televizyonlarda bu kadar dizi olması normal değil.resmen halkı uyutmaya çalışılıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches