yakbenivatankurtulsun

elfirâşetüzzerka
Yeni nesil yazarımızmış. Hoş gelmiş. :)
Nickini okuduğumda aklıma şu geldi.
Peygamber efendimize hz. Ebubekir'i sormuşlar. O da, ümmetimin imanı bir tarafa, onun imanı bir tarafa demiş.) Yani gelmiş geçmiş ve gelecek tüm ümmetimi toplasan bir hz. Ebubekir imanına ulaşamazsın belki demek istemiş.) sebebini sormuşlar. Peygamber efendimiz de demiş ki, 'o, hiç kimsenin olmadığı bir yerde gizlice yalvararak şöyle diyordu. Ya Rab, bedenimi öyle büyüt öyle büyüt ki, cehennemi kaplasın, kimseye yer kalmasın kimse yanmasın. İnsan sevgisinde, Rasûlullaha bağlılıkta kimse onun kadar olamaz.
Neyse işte, bu arkadaş da hz. Ebubekir misali ben yanayım ülkeme zeval gelmesin demek istemiş sanırsam.
(bkz: Vatan delisi)
(bkz: Hüsnü zan )
cayisallama
bu gün buluşup hasbıhal ettiğim yazar. tavla iyi bilmiyor diye bi hinlik yapıp yenme niyetiyle başladığım oyunu 5-0 verdiğime epeyce bi hayıflandım doğrusu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches