bafetimbi gomis

imschrolled
disiplinsiz olabileceğini düşünerek ön yargılı olduğum forvet. drogba benzetmeleri taraftarın gazını almak için. arada çok fark var. kontra atak futbolu için burak yılmaz gibi bir etkide olabilir. topa sahip olma üzerinden oynayacaksak eren derdiyok takımın en iyi forvetidir. hayırlı olsun, umarım iyi işler yapar. harcanan paralar, sportif başarıya dönüşmeli artık. aksi durum hayal kırıcı olabilir, bir gs taraftarı olarak.
cayisallama
hadi hayırlısı.

Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 20 maçta 17 gol atan Galatasaraylı futbolcu Gomis, 4 kez daha fileleri havalandırması durumunda lig kariyerinin en skorer sezonunu yaşayacak

Rıhtım
80. dk.'da takımı 4-0 önde olduğu maçta pres yapmaktan vazgecmeyen düzgün karakterli, hava topu, karambol, kısa paslaşma farketmeksizin topu kaleye kalecinin uzanamayacağı noktaya, uzansa da müdahale edemeyeceği sertlikte vuran forvet.
axit
Maalesef tutamadık elimizde.

Suudi Arabistan'ın Al Hilal SC takımına transfer olan Bafetimbi Gomis, yeni kulübüne katılmadan önce antrenmanımızı ziyaret ederek teknik direktörümüz Fatih Terim, teknik heyet, takım arkadaşları ve kulüp çalışanları ile vedalaştı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches