2014 cb seçiminde adayların hepsinin dandik olması

yakbenivatankurtulsun
maalesef doğrudur.

ülkemizde gerçekten kaliteli adam mı yok bu makama uygun, var da popülaritesi mi yok bilmiyorum. ama gerçek olan bir şey var, üç aday da yetersiz.-bundan öncekiler yeterli miydi o da ayrı mevzu- hepsinin acayip acayip halleri var.

recep tayyip erdoğan, adı bir kere yolsuzluklarla anılıyor. bir dediği diğerini tutmuyor. hukuku adaleti yerle bir etti. vatandaşın büyük bir kısmı nefretle karşılıyor. kendi vesayet sistemini kurma peşinde.

ekmeleddin ihsanoğlu, siyaset yönünden çok büyük eksikliği var. evet siyasetle cb'nin işi yok gibi gözükse de bilmesi gerekiyor. alacağı tavırlar, vereceği kararlar çok önemli. -anayasa kitapçığı fırlatma hadisesi siyasi eksiklikten kaynaklandı.- ve gerçekten bu ülkeye çok uzak. yurtdışında doğması umrumda değil. ve en son istiklal marşı vakası gerçekten rezilceydi. açıklaması da öyle.

selahattin demirtaş, adam pkk'nın siyasi kanadı. terör örgütü dahi diyemiyor. her ne kadar ağzından pkk kelimesi çıkmasa da herkes ne olduğunu biliyor. halkçı tavırlarla, sol kesimin oylarını alma peşinde.

şimdi bu adaylardan hangisine oy verelim. ya oy kullanmayacaz. bu da mantıklı gelmiyor. ya da ehven-i şer deyip birisine yönelecez.

dandik: düşük nitelikli

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches