bir kişiyi makamına kendi kendine geldi zannetmek

yakbenivatankurtulsun
türkiye'mde bazı insanların utanmadan yaptığı olaydır.

bugün maalesef ülkemin hemen hemen bütün kurumlarında yığın olarak belli bir görüş altında insanlar mevcut. torpille, soruların çalınmasıyla vs. bu makamlara yerleştiler.

peki bunu kim yaptı?
fethullah gülen tek başına mı yaptı? hükümetin izni olmadan yapabilir miydi?

her akil insanda tarafsız düşünmesiyle görecek ki hükümet izin vermiş kendi menfaatleri için, bu insancıklarda yerleşmiş. bazısı da "haberi yoktu" diyo. buna inanacak kadar akıl yoksunu ise boşuna yaşıyo demekki. ben sokaktaki adam bunun farkındaysa devletin başının bilmemesi acizlik olur. kimisi de "iyi niyetliydi rte bilemezdi böyle olacağını" diyor. iyi niyetli gibi görünse de belli bir zümrenin devlette kadrolaşması izin veren bir hükümetin iyi niyetinden söz etmek fazlasıyla art niyetlilik olur.

bugün içeri alınan bu polislerin yanında bu hükümette olmalıydı. olmasa bile hakkında soruşturma açılmalıydı.
"bu adamlar polis teşkilatını ele geçirmiş, adelet sistemini ele geçirmiş, yandaşları ve kendisi senin zamanında devletin ihalelerini alıp zenginleşmiş sen nerdeydin?"

amma velakin bu cemaatin tükenişi olacak akp'nin de hakeza. ateşin üzerine dökülen su gibi. biri buharlaşacak biri sönecek. umarım ülkem bu durumu az zararla atlatır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches