lgbt

yakbenivatankurtulsun
eşcinselliğe karşıyım. lakin milletin kendi çok temizmiş gibi hor görüp darp etmesine de karşıyım. büyük usta (!) bir ara bi ayar verecekti bakalım ne zaman uygun görecek.

lgbt ile ilgili soruya yanıtı :

eşcinsellerin de, kendi hak ve özgürlükleri çerçevesinde, yasal güvence altına alınması şart. zaman zaman bazı televizyon ekranlarında onların da muhatap oldukları muameleleri insani bulmuyoruz"
elfirâşetüzzerka
Lut kavminde o edepsizliği yapan 33 kişiydi. Lut kavmine helak geldiği gece 80.000 kişi teheccüddeydi. Cebrail(A.S.) ''YA RABBİM, bu insanlar teheccüddeler helak emrini uygulayayım mı yinede.''der.
ALLAH(C.C.)'da ''onlar teheccüddeler ama o edepsizliği yapanları engelleyecek kudretleri olduğu halde onlar engellemiyorlar, helak onlara da gelecek, ahirette amelleriyle diğerlerinden ayrılırlar'' buyuruyor
ccc
Hadi "AKP" yüzünden İslam dininden soğudunuz, dindarlara olan güveniniz azaldı diyelim...
İbneliğe nerden merak saldınız?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches