afedersin ermeni

yakbenivatankurtulsun
hala bu ırkçı ve hakaret içeren sözü söyleyen eski başbakan yeni cumhurbaşkanını savunan insanların olması çok garip. adam mübarek sanki hiç hata yapamaz günahsız biri. her şeye bir kılıf uydurmanıza, uydurulduysa da inanmanıza gerek yok. korkmayın günaha girmezsiniz.

edit: ilk entry okurken kaçırmışım bir de allah belanızı vere demiş has müslüman gardaş. senin allah vermiş sanırım belanı ki karayı aklamaya çalışınıyon.
bu zatı muhterem kafasındakiler, aralık 2013'ten önce muhalifleri ergenekoncu sonrasında da paralel diye dönecek kadar da garip insanlar gördüğüm kadarıyla. millete beddua edene kadar git de paralele 12 sene boyunca yol verip, binlerce insanın hakkına girene beddua et.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches